Închide meniul

EXCLUSIV | "Costă 10 milioane de euro". Jucătorul de 18 ani care va demola recordul transferurilor din Liga 1. Cota i-a explodat deja

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2021, 18:17

Reclamă
EXCLUSIV | "Costă 10 milioane de euro". Jucătorul de 18 ani care va demola recordul transferurilor din Liga 1. Cota i-a explodat deja

Hepta

Gigi Becali pregăteşte un super-transfer

"Cred că cea mai mare sumă o va lua pe juniorul ăla, Popescu. El a împlinit 18 ani de zile, alţii la 18 ani nu ştiu să meargă pe stradă. El costă acum 10 milioane de euro", a spus Dumitru Dragomir, pentru AntenaSport.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au dus vremurile când Dennis Man şi Florinel Coman erau ridicaţi în slăvi de toată lumea. Acum, "la modă" este Popescu, puştiul pe care mulţi l-au comparat cu Florea Dumitrache, fostul mare fotbalist dinamovist. Există şanse mari ca transferul lui Popescu să îl depăşească pe cel record al lui Nicolae Stanciu (9.8 milioane de euro).

 

Gigi Becali: "E jucător de geniu, ca Ronaldo sau Messi"

Gigi Becali îşi freacă deja mâinile de bucurie şi "îndrăzneşte" să îl compare pe Popescu cu Messi şi Ronaldo. Chiar dacă e cotat la 350.000 de euro, sumă de 7 ori mai mare decât la începutul lui 2020, acesta mai are mult până să îi ajungă pe cei doi "grei". Cu doi ani în urmă, Messi valora 180 de milioane de euro, iar, cota maximă a lui Cristiano a fost de 120 de milioane de euro.

Reclamă

"Octavian Popescu… Sunt unii jucători buni, foarte buni, şi sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu?

Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepţie, de geniu. Numai Hagi a fost aşa! Aşa zic eu. Şi Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este aşa!", a spus Becali, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și