Închide meniul

EXCLUSIV | "Costă 10 milioane de euro". Jucătorul de 18 ani care va demola recordul transferurilor din Liga 1. Cota i-a explodat deja

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2021, 18:17

EXCLUSIV | "Costă 10 milioane de euro". Jucătorul de 18 ani care va demola recordul transferurilor din Liga 1. Cota i-a explodat deja

Hepta

Gigi Becali pregăteşte un super-transfer

"Cred că cea mai mare sumă o va lua pe juniorul ăla, Popescu. El a împlinit 18 ani de zile, alţii la 18 ani nu ştiu să meargă pe stradă. El costă acum 10 milioane de euro", a spus Dumitru Dragomir, pentru AntenaSport.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au dus vremurile când Dennis Man şi Florinel Coman erau ridicaţi în slăvi de toată lumea. Acum, "la modă" este Popescu, puştiul pe care mulţi l-au comparat cu Florea Dumitrache, fostul mare fotbalist dinamovist. Există şanse mari ca transferul lui Popescu să îl depăşească pe cel record al lui Nicolae Stanciu (9.8 milioane de euro).

 

Gigi Becali: "E jucător de geniu, ca Ronaldo sau Messi"

Gigi Becali îşi freacă deja mâinile de bucurie şi "îndrăzneşte" să îl compare pe Popescu cu Messi şi Ronaldo. Chiar dacă e cotat la 350.000 de euro, sumă de 7 ori mai mare decât la începutul lui 2020, acesta mai are mult până să îi ajungă pe cei doi "grei". Cu doi ani în urmă, Messi valora 180 de milioane de euro, iar, cota maximă a lui Cristiano a fost de 120 de milioane de euro.

Reclamă

"Octavian Popescu… Sunt unii jucători buni, foarte buni, şi sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu?

Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepţie, de geniu. Numai Hagi a fost aşa! Aşa zic eu. Şi Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este aşa!", a spus Becali, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali pregăteşte un transfer istoric
  • Jucătorul e cotat acum la 350.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și