Închide meniul

News Alert | Acoperişul Arenei Naţionale a fost reparat. Costuri de peste 200.000 de lei. Anunţul făcut de Nicuşor Dan

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 14:04

Reclamă
News Alert | Acoperişul Arenei Naţionale a fost reparat. Costuri de peste 200.000 de lei. Anunţul făcut de Nicuşor Dan

Meciuri fără spectatori în Liga 1

Sport Pictures via Hepta

”Vestea bună e că reparaţiile de urgenţă la acoperişul retractabil al Arenei Naţionale au fost finalizate. Problema apărută la începutul acestei luni a fost deci rezolvată. Veştile mai puţin bune ţin de raportul Corpului de Control cu privire la mentenanţa acoperişului Arenei Naţionale, raport pe care l-am primit de curând”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acoperişul Arenei Naţionale a fost reparat

Nicuşor Dan a prezentat şi principalele concluzii ale raportului.

”1. Nu a existat şi nu există încă un contract de mentenanţă corectivă pentru acoperişul retractabil al Arenei. Au fost contractate doar servicii de mentenanţă preventivă.

2. Compania Municipală Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA (cea care avea responsabilităţi în gestiunea acoperişului) cunoştea încă din 12 octombrie că există defecte la acest acoperiş, dar n-a obiectat la folosirea în continuare a acoperişului.

3. Acoperişul a fost operat cu încălcarea restricţiilor, inclusiv în condiţii de ninsoare, ceea ce a dus în mod direct la avarierea lui, iar Primăria a fost nevoită să contracteze servicii de reparaţii în regim de urgenţă.

Reclamă

Concluziile mele: cei vinovaţi vor plăti şi Primăria Capitalei va contracta un serviciu de mentenanţă corectivă”, a mai scris primarul general.

Acesta susţine că fostul primar Gabriela Firea ”a minţit din nou”, afirmând că stadionul este încă în garanţie.

”Această garanţie, care includea mecanismul acoperişului defectat, a fost de 36 de luni, deci a expirat de mult timp. Primăria Capitalei va imputa Companiei Municipale Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA suma de 217.500 lei + TVA, contravaloarea reparaţiei acoperişului”, a mai anunţat Dan. 

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir: "Dacă ia foc, mor oamenii în lift"

Pe de altă parte, fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, spune că problemele sunt grave la Arena Naţională, din cauza unei erori de construcţie, la subsol.

"Pe lângă lifturi, și în stânga și în dreapta erau scări. Dar, ei le-au anulat ca să nu mai dea două milioane de euro. E fără precedent! Nu știu cum pompierii dau voie acestui stadion. E funcțional.

Băi, oameni buni, sunteți nebuni? Nu anulați scările, pentru că, odată și odată, se va întâmpla o nenorocire și vă bagă la pușcărie

Cei care se duc cu mașina în parcare urcă în tribune cu liftul. Dacă ia foc, mor oamenii în lift, iar ceilalți pe acolo, pe lângă", a spus Dumitru Dragomir.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și