Închide meniul

Budescu e gata să aducă titlul la FCSB: ”De ce să nu mă întorc? ” Câți bani vrea Astra pe el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2020, 18:12

Budescu e gata să aducă titlul la FCSB: ”De ce să nu mă întorc? ” Câți bani vrea Astra pe el

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Constantin Budescu poate ajunge la FCSB

Budescu e gata să aducă titlul la FCSB, dar Dani Coman susține că jucătorul de 31 de ani are o clauză de reziliere de 900.000 de euro. Atât ar trebui să plătească Becali dacă-l vrea din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

Constantin Budescu s-ar întoarce la FCSB

De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Cu Gigi Becali mai vorbesc la telefon, mă mai sună, dar nu am vorbit despre transfer. 

Suntem prieteni şi atât. Vorbim în general despre fotbal, aşa, nu despre transfer sau dacă mă duc acolo. Deocamdată nu e nici perioada de transferuri, vedem din ianuarie ce se va întâmpla. 

Constantin Budescu, cucerit de Gigi Becali

Ne-am înţeles bine la Steaua, aşa că de ce să nu rămânem prieteni? Pentru mine, a fost ok la Steaua, nu au fost probleme şi s-a văzut şi în rezultate. 

Gigi Becali e un om foarte bun în afară de declaraţiile pe care le dă la cald când îl sunaţi voi şi vorbeşte la telefon, în afara declaraţiilor, e cu totul şi cu totul altceva”, a declarat Budescu la Telekom Sport.

Reclamă

Constantin Budescu vrea să continue în România

Jucătorul de 31 de ani vrea să continue în România, iar FCSB poate fi o variantă pentru talentatul fotbalist, ținând cont de valoarea sa și de relația foarte bună pe care o are cu Gigi Becali.

În perioada de transferuri pot discuta cu oricine. Mie îmi place să joc în România”, a anunțat Budescu, într-un interviu exclusiv, pentru AS.ro, la începutul lunii decembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și