Închide meniul

EXCLUSIV | Și-au luat și spaniolii țeapă la Dinamo?! Dragomir anunță un scenariu incredibil pentru Cortacero: ”Totul este la Badea! E deștept și cu mulți bani”

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 16:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

Reclamă
EXCLUSIV | Și-au luat și spaniolii țeapă la Dinamo?! Dragomir anunță un scenariu incredibil pentru Cortacero: ”Totul este la Badea! E deștept și cu mulți bani”

Hepta

Dumitru Dragomir susține că sigla și palmaresul îi aparțin lui Nicolae Badea

Într-un interviu acordat Antena Sport, Dumitru Dragomir spune că atât sigla, cât și palmaresul de la Dinamo îi aparțin lui Nicolae Badea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

N-au nimic, totul este la Badea. Părerea mea este că totul este la Badea. A fost foarte deștept și este un tip deștept și cu bani mulți. Numai că nu s-au purtat frumos nici cu Badea. Nici cu Copos. Cu nici un patron din această țară care au cheltuit banii lor nu s-au purtat frumos nici măcar suporterii. La noi este o răutate de nedescris pe omul care reușește”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate la Antena Sport.

Care este situația palmaresului de la Dinamo

Situaţia de la Dinamo rămâne una tulbure. ACS FC Dinamo, echipa condusă de Badea, se află în liga a patra şi deţine atât palmaresul, cât şi sigla Dinamo. Pe de altă parte, gruparea din Liga 1 a primit un drept de folosinţă pe perioadă nedeterminată, atunci când a fost achiziţionată de Ionuţ Negoiţă.

În luna octombrie, Nicolae Badea a cerut ca formaţia din Liga 1 să îşi schimbe denumirea din "FC Dinamo București" în "SC Dinamo 1948 SA".

"Revenim în a vă transmite că echipa din prima ligă, Dinamo, nu are în denumire oficială înainte „FC” de „Dinamo”, iar după „Dinamo” nu are „București”, așa după cum bine cunoașteți și nu ați revenit ca urmare a primei noastre notificări.

Reclamă

Cu respect vă atragem atenția că, în cazul în care în documentele / comunicările dumneavoastră publice Dinamo mai apare ca FC Dinamo București, ne vedem vedem nevoiți a ne adresa justiției, deoarece se face confuzie între cele două entități fotbalistice.

Pe site-ul dumneavoastră Dinamo apare ca FC Dinamo București 1948, Dinamo București s.a, numele entității fiind desigur SC Dinamo 1948 SA”, se arată în notificare trimisă de echipa lui Badea, ASC FC Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și