Închide meniul

Pablo Cortacero, făcut praf după scandalul uriaş de la Rin. "Trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile"

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2020, 12:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Pablo Cortacero, făcut praf după scandalul uriaş de la Rin. "Trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile"

Hepta

Dănuţ Lupu l-a făcut praf pe Pablo Cortacero

"Sunt dezamăgit de o parte dintre jucătorii lui Dinamo, iar suporterii, din păcate, luni nu au fost susținuți la stadion şi nici la RIN de fotbalişti. Dacă acest Cortacero era pe timpul generației mele nu iesea din stadion până nu îşi preda acțiunile. Jucătorii nu au dat dovada de tărie de caracter şi i-au lăsat pe suporteri singuri cu Cortacero. Pai, bă, frații mei, suporterii ăstia au dat bani pentru voi, iar voi nu ati avut curajul să vă strangeți şi să vă duceți peste Cortacero la stadion?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu: Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile

Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile. Jucătorii aveau obligația să se ducă acolo şi să îi susțină pe suporteri în fața acestui nesimțit. Cum îți permiți, mă, să îți bați joc de jucătorii lui Dinamo atâta timp, iar acum le vinzi gogoşi că măreşti capitalul şi deja ai dat o parte din bani, dar îți sunt blocați? Ai ajuns tu să iei o intreagă Românie la mişto? Ai ajuns tu să îl umileşti pe nea Cornel Țălnar? El este un simbol al lui Dinamo, dar am auzit că vrea să îl mazilească în viitoarea şedință şi pe nea Cornel Dinu. Vă dați seama câtă minte are spaniolul ăsta?

Era bine dacă era ținut şi el pe la Săftica patru luni fără bani şi fără mâncare? Dar stați să vedeti că firma aia de pază o să îşi dorească banii, iar lui Cortacero nu o să ii meargă cu bodyguarzii așa cum i-a prostit pe jucători. Să îi fie ruşine acestui om, care şi-a batut joc de familiile tuturor de la Dinamo. Toți angajații de la Săftica și toți jucătorii trebuia să se ducă peste acest individ la stadion. Eu dacă eram jucător l-aş fi scos pe ăsta în şuturi de la ședința aia!", a spus Lupu, pentru prosport.ro.

Translatorul, singurul angajat al lui Cortacero, la Dinamo, cu banii la zi

Pablo Cortacero nu a păcălit chiar pe toată lumea de la Dinamo. Există un om care este plătit de spaniol pentru munca prestată în perioada în care oficialul a fost în România.

Conform surselor AntenaSport, translatorul lui Pablo Cortacero se află cu banii la zi, un lucru pe care nu îl putem spune despre restul angajaţilor clubului din Ştefan cel Mare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și