Închide meniul

"Nu m-a înjurat, a fost ceva mult mai grav!" Vali Creţu dă de pământ cu Leo Grozavu! Atac la arbitru: "Mi-a dat galben pe tunel că aşa a vrut"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 19:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"Nu m-a înjurat, a fost ceva mult mai grav!" Vali Creţu dă de pământ cu Leo Grozavu! Atac la arbitru: "Mi-a dat galben pe tunel că aşa a vrut"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valentin Creţu

Dacă pe tabelă a fost pace, pe teren nervii au fost întinşi la maximum! La pauză, Leo Grozavu a fost eliminat după ce a fost acuzat că a înjurat jucătorii de la FCSB. Vali Creţu spune că s-a petrecut ceva mult mai grav. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este o echipă agresivă. Din păcate, atât am putut în seara asta. M-a depăşit la gol, dar suntem 11 pe teren. Nu am avut niciun dublaj, eram pe tuşă, nu eram pe centru. La închidere trebuia să fie cineva.

Nu vreau să comentez arbitrajul, Fofana a avut patru faulturi şi nu i-a dat nimic. Mie mi-a dat galben pe tunel că aşa a vrut. Nu aduce nimic fotbalului românesc aceste personaje, să înjure jucători. Nu m-a înjurat pe mine, ceva mult mai grav a fost. Ne-am pregătit bine şi cu 3 puncte din seara asta puteam să fim mult mai motivaţi", a spus Vali Creţu la finalul partidei FCSB – Sepsi 1-1

Şi Robert Ilyeş, secundul lui Grozavu, a vorbit despre conflictul de la pauză. 

"A fost o chestie care din partea jucătorului nu era normal şi Leo i-a spus să tacă din gură că nu era normal. Nu pot să traduc", a spus şi Robert Ilyeş. 

Reclamă

Ce s-a întâmplat la pauza meciului FCSB – Sepsi

A fost tensiune maximă la pauza meciului FCSB – Sepsi. Antrenorul roş-albaştrilor, Toni Petrea, l-a acuzat pe Leo Grozavu, tehnicianul celor de la Sepsi, că i-a înjurat jucătorii. Petrea le-a reproşat arbitrilor că i-au permis lui Grozavu să facă acest lucru. În urma protestelor lui Toni Petrea, Leo Grozavu a fost eliminat de arbitrul Horaţiu Feşnic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și