Închide meniul

El este turcul care o poate salva pe Dinamo. E unul dintre şefii lui Fenerbahce. De ce vrea să se implice în fotbalul din România

Mihai Ispas Publicat: 6 decembrie 2020, 9:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
El este turcul care o poate salva pe Dinamo. E unul dintre şefii lui Fenerbahce. De ce vrea să se implice în fotbalul din România

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jucătorii lui Dinamo ar putea fi plătiţi de un afacerist turc

Numele afaceristului este Abdullah Kiğılı, potrivit jurnaliştilor turci de la Fotospor. Acesta are 77 de ani şi este implicat deja în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdullah Kiğılı este vicepreşedinte lui Fenerbahce de 11 ani şi a fost chiar şi şeful Federaţiei din ţara sa în 1997. 

Acesta deţine o companie care comercializează haine. Pe lângă cele din Turcia, are 225 de magazine în străinătate. România este printre ţările unde ar vrea să îşi extindă afacerile. 

Pentru început, Kiğılı este aşteptat ca sponsor la Dinamo. Sosirea acestuia a fost anunţată de directorul de marketing Radu Birlică, în gsp.

Reclamă

Nicolae Badea, o altă variantă pentru salvarea lui Dinamo

Şi fostul preşedinte, Nicolae Badea, ar putea să o ajute pe Dinamo. Acesta a declarat recent că nu a plecat niciodată cu adevărat de la Dinamo.

"Badea are bani să țină 5 Dinamo. Așteaptă să cadă, apoi cred că o ia el", a spus Dumitru Dragomir.

Posibilii investitori vor fi atraşi şi de construirea unui stadion nou pe care să joace Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

"În acest moment se poate vorbi de o certitudine, prim-ministrul ne-a asigurat că, în orice situaţie, stadionul se va face. Sigur, s-au discutat şi alte probleme, nu numai cele ale stadionului.

Dânsul a spus foarte clar: 'băieţi, nici să nu mai întrebaţi de stadion, spuneţi-le suporterilor că Dinamo va avea 100% stadion în cel mai scurt timp", a spus Florin Prunea, după întrevederea reprezentanţilor lui Dinamo cu premierul Ludovic Orban, din urmă cu două zile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și