Închide meniul

S-au încheiat negocierile! CFR are antrenor: Edi Iordănescu a spus DA

Silviu Corneanu Publicat: 4 decembrie 2020, 8:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
S-au încheiat negocierile! CFR are antrenor: Edi Iordănescu a spus DA

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu este noul antrenor de la CFR

AS.ro v-a anunțat în exclusivitate, pe 30 noiembrie, că Edi Iordănescu este principalul favorit să preia echipa campioană, după despărțirea de Dan Petrescu. Tehnicianul de 42 de ani a fost dorit insistent de Marian Copilu, un personaj foarte influent din conducerea ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negocierile au durat foarte mult pentru că Edi Iordănescu este cunoscut ca un antrenor care pune preț pe cele mai mici detalii în privința contractelor.

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu va sta pe bancă la meciul din etapa următoare, cu Poli Iași.

Edi Iordănescu a mai antrenat-o pe CFR

Nu este pentru prima dată când Edi Iordănescu o pregătește pe CFR. Acesta a mai fost pe banca ardelenilor și în urmă cu doi ani, dar doar pentru trei partide. Chiar dacă perioada a fost una scurtă, tehnicianul a cucerit Supercupa României cu CFR.

Este o rană care nu s-a cicatrizat, care va rămâne o cicatrice tot timpul. Dacă voi fi faţă în faţă cu cei de acolo şi voi avea o propunere, cu siguranţă că o voi analiza foarte serios şi o voi lua în calcul”, spunea Edi Iordănescu pentru AS.ro acum câteva săptămâni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și