Închide meniul

Sepsi a urcat pe locul 4! A învins-o dramatic pe Chindia cu 2-1. Grozavu: ”De noi nu prea se vorbește, dar e mai bine așa”

Silviu Corneanu Publicat: 23 noiembrie 2020, 14:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Sepsi a urcat pe locul 4! A învins-o dramatic pe Chindia cu 2-1. Grozavu: ”De noi nu prea se vorbește, dar e mai bine așa”

SportPictures via Hepta

Fază din meciul Chindia - Sepsi

Sepsi a fost condusă cu 1-0, dar a revenit spectaculos. Doi jucători intrați după pauză, Aganovic și Achahbar, au decis soarta partidei într-un interval de doar 9 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, spune că nu se gândește la play-off, deși echipa sa a urcat pe locul al patrulea, la egalitate cu Academica Clinceni.

”Prima repriză a fost haotică, dar e bine ca am reacționat după pauză. Să nu ne grăbim să vorbim despre play-off.

Suntem o echipă la care s-au făcut investiții normale, la noi e stabilitate, avem liniște. În rest, suntem o echipă normală de care nu se vorbește prea mult și poate că e mai bine așa”, a spus antrenorul lui Sepsi la Digi Sport.

Emil Săndoi: ”Am primit gol cu nouă jucători în suprafața de pedeapsă!”

Antrenorul gazdelor de la Chindia, care au fost nevoite să joace însă la Giurgiu, Emil Săndoi, a rămas uluit de gafele jucătorilor săi, dar a lăudat-o pe Sepsi.

Reclamă

”Au o echipă foarte bună, cu jucători cu experiență. Și au o bancă foarte bună! Am suferit in multe momente, trebuie să recunosc. Am primit gol cu nouă jucători în suprafața de pedeapsă, e inadmisibil! A câștigat echipa mai bună”, a declarat Emil Săndoi.

Înaintea partidei, Chindia a fost lovită de noul coronavirus, SARS-CoV-2, cu care s-au infectat doi jucători și doi membri ai staff-ului.

LIVE SCORE Chindia Târgoviște – Sepsi

Min. 90 FINAL DE MECI. Sepsi s-a impus cu 2-1

Reclamă 4 / 0/3

Min. 77: GOOOLLL SEPSI! Gruparea din Sfântu Gheorghe a întors scorul. Anass Achahbar a marcat cu un șut de la aproximativ 22 de metri. A plasat perfect mingea, lângă bara din dreapta a lui Aioani. Pentru Sepsi au marcat doi jucători intrați după pauză.

Min. 69: GOOOLLL SEPSI! Adnad Aganovic a restabilit egalitatea cu primul gol stagional. Croatul a șutat din prima și l-a surprins pe portarul advers!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe stadionul din Giurgiu.

Min. 39: GOOOLLL CHINDIA TÂRGOVIȘTE!!! Denis Dumitrașcu a profitat de o eroare în defensiva oaspeților și a trimis un șut de senzație, din afara careului!

Min. 1: A început meciul!

Echipa de start Chindia: Aioani – Căpușă, Iacob, Pițian, Fomba – Neguț, Dulca, Rață, Dumitrașcu – Popa, D. Florea

Reclamă

Rezerve: D. Moldovan, M. Costea, Neicuțescu, Martac, Berisha, Cherchez, M. Ioniță, Negrea, Yameogo

Antrenor Chindia: Emil Săndoi

Echipa de start Sepsi: Fernandez – Radoslav, Tincu, Dumitrescu, Ștefan – Golofca, Fofana, Vașvari, Purece – Petrila, Bajrovic

Rezerve: Niczuly, Markovic, Achahbar, Aganovic, Ștefănescu, Nouvier, Fulop, Safranko, Andrezly

Antrenor Sepsi: Leo Grozavu

Meciul va fi condus la centru de Marcel Bîrsan. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleț și Florin Păunescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și