Închide meniul

Ilie Năstase agită apele în Ghencea! Fostul număr 1 ATP, revoltat: ”Vreți să jucăm în Clinceni? În Balta Albă? În Voluntari?”

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 7:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Ilie Năstase agită apele în Ghencea! Fostul număr 1 ATP, revoltat: ”Vreți să jucăm în Clinceni? În Balta Albă? În Voluntari?”

Facebook CNI

Stadionul Steaua este gata de a fi folosit

Ilie Năstase consideră că FCSB ar trebui să evolueze pe noul stadion Steaua și se revoltă la adresa fanilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul este al românilor. Românii l-au plătit! Acolo poate să joace oricine poate să plătească chiria. Nu văd de ce nu poate să joace orice echipă din București sau din provincie.

Ilie Năstase, atac la adresa suporterilor

Se supără suporterii dacă se va juca în Ghencea. De ce să se supere suporterii? De ce nu se supără că joacă pe Arena Națională? De ce nu se supără?

Dacă se va duce acolo Gigi Becali nu iese război? FCSB poate să joace și acolo și pe stadionul Giulești… și la Arcul de Triumf. Să joace unde sunt condiții bune. Vreți să jucăm în Clinceni? În Balta Albă? În Voluntari?”, a răbufnit Ilie Năstase la Prosport.

Stadionul Steaua

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și