Închide meniul

Ilie Năstase agită apele în Ghencea! Fostul număr 1 ATP, revoltat: ”Vreți să jucăm în Clinceni? În Balta Albă? În Voluntari?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 7:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Ilie Năstase agită apele în Ghencea! Fostul număr 1 ATP, revoltat: ”Vreți să jucăm în Clinceni? În Balta Albă? În Voluntari?”

Facebook CNI

Stadionul Steaua este gata de a fi folosit

Ilie Năstase consideră că FCSB ar trebui să evolueze pe noul stadion Steaua și se revoltă la adresa fanilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul este al românilor. Românii l-au plătit! Acolo poate să joace oricine poate să plătească chiria. Nu văd de ce nu poate să joace orice echipă din București sau din provincie.

Ilie Năstase, atac la adresa suporterilor

Se supără suporterii dacă se va juca în Ghencea. De ce să se supere suporterii? De ce nu se supără că joacă pe Arena Națională? De ce nu se supără?

Dacă se va duce acolo Gigi Becali nu iese război? FCSB poate să joace și acolo și pe stadionul Giulești… și la Arcul de Triumf. Să joace unde sunt condiții bune. Vreți să jucăm în Clinceni? În Balta Albă? În Voluntari?”, a răbufnit Ilie Năstase la Prosport.

Stadionul Steaua

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și