Închide meniul

Dan Petrescu, exasperat! După Ciprian Deac şi Ovidiu Hoban, un alt jucător a fost infectat cu Covid-19. "Ne rugăm la Dumnezeu!"

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2020, 12:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Dan Petrescu, exasperat! După Ciprian Deac şi Ovidiu Hoban, un alt jucător a fost infectat cu Covid-19. "Ne rugăm la Dumnezeu!"

Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu are noi motive de nemulţumire: Hoban şi Deac au coronavirus

UPDATE: Veştile pentru Dan Petrescu au fost şi mai proaste. Un al treilea jucător, Syam Ben Youssef, s-a infectat cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cred că ați aflat și voi că problemele sunt mai mari decât erau. Sunt 7 jucători, care erau titulari, care nu pot participa la meciul cu Roma. Va fi foarte greu, sper să nu se mai întâmple nimic marți, când vom mai face un test.

Hoban, Deac, Ben Youssef s-au adăugat listei cu Omrani, Vincius, Manea, Cestor, Bordeianu, care a plecat. În momentul de față ne rugăm la Dumnezeu să revină cât mai repede jucătorii accidentați și cu COVID”, a spus Dan Petrescu, înaintea partidei cu UTA, la Digi Sport.

Ştirea iniţială:

Ovidiu Hoban şi Ciprian Deac au fost depistaţi pozitiv după testarea de vineri, susţine Looksport. Totuşi, Petrescu are şi motive de bucurie înaintea partidelor cu UTA şi Roma. 

Reclamă

Andrei Burcă, Alex Chipciu și Jakub Vojtus au revenit la antrenamente după ce fuseseră depistaţi pozitiv cu noul coronavirus chiar înaintea pauzei prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Rămâne de văzut dacă aceştia vor şi juca în partidele cu UTA şi Roma. 

Dan Petrescu, scenariu apocaliptic înaintea meciului cu Roma

Dan Petrescu a lansat un scenariu apocaliptic. CFR Cluj ar putea să nu se prezinte la partida cu AS Roma. 

”Au apărut și alte probleme de lot, să vedem cât de grave. Dacă înainte de Roma eram rău, acum e și mai rău. Eu cred că e bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună, niciodată nu am mai văzut așa ceva, 9 meciuri în 30 de zile. E inuman la ce e supus CFR-ul, suntem singura echipă din România care suportă așa ceva, eu mă îngrozesc. În ziua de azi nimeni nu vrea să ajute pe nimeni în România. La noi dacă putem să dărâmăm pe cineva, dărâmăm.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă rog să am jucători la meciul cu Roma, în tur nu am avut. Mă rog să avem, am doar 14 jucători de câmp pe lista UEFA, în tur au fost 15. Nici nu vreau să mă gândesc la vreo accidentare sau vreun test Covid de marți, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu vom avea jucători destui ca să ne prezentăm”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și