Închide meniul

Dan Petrescu, exasperat! După Ciprian Deac şi Ovidiu Hoban, un alt jucător a fost infectat cu Covid-19. "Ne rugăm la Dumnezeu!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2020, 12:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Dan Petrescu, exasperat! După Ciprian Deac şi Ovidiu Hoban, un alt jucător a fost infectat cu Covid-19. "Ne rugăm la Dumnezeu!"

Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu are noi motive de nemulţumire: Hoban şi Deac au coronavirus

UPDATE: Veştile pentru Dan Petrescu au fost şi mai proaste. Un al treilea jucător, Syam Ben Youssef, s-a infectat cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cred că ați aflat și voi că problemele sunt mai mari decât erau. Sunt 7 jucători, care erau titulari, care nu pot participa la meciul cu Roma. Va fi foarte greu, sper să nu se mai întâmple nimic marți, când vom mai face un test.

Hoban, Deac, Ben Youssef s-au adăugat listei cu Omrani, Vincius, Manea, Cestor, Bordeianu, care a plecat. În momentul de față ne rugăm la Dumnezeu să revină cât mai repede jucătorii accidentați și cu COVID”, a spus Dan Petrescu, înaintea partidei cu UTA, la Digi Sport.

Ştirea iniţială:

Ovidiu Hoban şi Ciprian Deac au fost depistaţi pozitiv după testarea de vineri, susţine Looksport. Totuşi, Petrescu are şi motive de bucurie înaintea partidelor cu UTA şi Roma. 

Reclamă

Andrei Burcă, Alex Chipciu și Jakub Vojtus au revenit la antrenamente după ce fuseseră depistaţi pozitiv cu noul coronavirus chiar înaintea pauzei prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Rămâne de văzut dacă aceştia vor şi juca în partidele cu UTA şi Roma. 

Dan Petrescu, scenariu apocaliptic înaintea meciului cu Roma

Dan Petrescu a lansat un scenariu apocaliptic. CFR Cluj ar putea să nu se prezinte la partida cu AS Roma. 

”Au apărut și alte probleme de lot, să vedem cât de grave. Dacă înainte de Roma eram rău, acum e și mai rău. Eu cred că e bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună, niciodată nu am mai văzut așa ceva, 9 meciuri în 30 de zile. E inuman la ce e supus CFR-ul, suntem singura echipă din România care suportă așa ceva, eu mă îngrozesc. În ziua de azi nimeni nu vrea să ajute pe nimeni în România. La noi dacă putem să dărâmăm pe cineva, dărâmăm.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă rog să am jucători la meciul cu Roma, în tur nu am avut. Mă rog să avem, am doar 14 jucători de câmp pe lista UEFA, în tur au fost 15. Nici nu vreau să mă gândesc la vreo accidentare sau vreun test Covid de marți, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu vom avea jucători destui ca să ne prezentăm”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și