Închide meniul

Inter şi-a trimis oamenii pentru a-l vedea pe Olimpiu Moruţan! Gigi Becali aşteaptă transferul istoric

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 8:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Inter şi-a trimis oamenii pentru a-l vedea pe Olimpiu Moruţan! Gigi Becali aşteaptă transferul istoric

Hepta

Olimpiu Moruţan este dorit de Galatasaray

Mijlocaşul celor de la FCSB a avut o evoluţie foarte bună, astfel că italienii au motive să se gândească la o mutare pentru viitor pentru jucătorul adus de Gigi Becali pentru un milion de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter îl monitorizează de mai multă vreme pe Moruţan, susţine gsp.ro, iar creşterea mijlocaşului este una vizibilă, el ajungând titular atât în echipa lui Toni Petrea, cât şi la naţionala U21 a lui Adi Mutu. 

Olimpiu Moruţan este cotat la 800.000 de euro

Mijlocaşul de 21 de ani cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro a marcat 3 goluri şi a oferit 7 pase decisive în cele 9 meciuri disputate în acest sezon de Liga 1. 

Jucătorul venit în 2018 de la Botoşani vrea şi el un transfer afară, iar campionatul favorit este La Liga. 

"În cazul unui transfer, cred că în Spania mi s-ar potrivi foarte mine, dar nu depinde de mine. O să vedem pe viitor unde o să ajung. Îmi place acolo pentru că e mai mult pe tehnică, pasare şi un joc mai puţin pe forţă", a declarat Moruţan, recent, pentru frf.ro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și