Închide meniul

Ar putea fi bomba finalului de an! Cine vine în locul lui Cosmin Contra la Dinamo: ”E greu să refuzi!”

Silviu Corneanu Publicat: 16 noiembrie 2020, 8:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Ar putea fi bomba finalului de an! Cine vine în locul lui Cosmin Contra la Dinamo: ”E greu să refuzi!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jucătorii de la Dinamo într-un meci din Liga 1

Este vorba despre Florin Bratu. Acesta s-a despărțit de curând de Concordia Chiajna și a anunțat că s-a văzut cu Bogdan Bălănescu. Tehnicianul de 40 de ani nu a fost însă ofertat, dar susține că nu are refuza Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întâlnire Florin Bratu – Bogdan Bălănescu

Eu cu Bogdan am o relație foarte bună. Sâmbătă am vorbit cu el. Nu am avut o discuție despre fotbal în mod special. M-am întâlnit în mod întâmplător cu el. 

Am vorbit și despre Dinamo, despre ceea ce se întâmplă acolo și despre lucrurile mai puțin bune, dar nu a fost nicio propunere directă sau ceva de genul acesta. 

Ca dinamovist, e greu să refuzi și să lași clubul la greu. Sunt foarte atașat de club”, a declarat Florin Bratu pentru Prosport.

Florin Bratu a mai antrenat Dinamo

Ajuns la 40 de ani, Bratu este un dinamovist declarat. El a evoluat pentru echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare, dar i-a și pregătit pe ”câini”.

Reclamă

Bratu a antrenat în carierea sa echipe precum Dinamo 2, Dinamo U19, Dinamo, Tunari, Aerostar, Turris și Concordia Chiajna.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și