Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB dă lovitura pe piața transferurilor. Poate lua un jucător care e ”în primii 5 din țară”. Craiova l-a dorit insistent

Silviu Corneanu Publicat: 16 septembrie 2020, 12:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
EXCLUSIV | FCSB dă lovitura pe piața transferurilor. Poate lua un jucător care e ”în primii 5 din țară”. Craiova l-a dorit insistent

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Ioan Andone consideră că mijlocaul ar face față cu biro la FCSB și a lăsat de înțeles că există varianta ca acesta să ajungă la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andone a dezvăluit că jucătorul a fost dorit intens de Universitatea Craiova, în această vară. Oltenii au propus un schimb de jucători, refuzat însă de Voluntari.

Ioan Andone: ”Mihai ar putea face față la FCSB”

Mihai are o creștere de formă extraordinară. Eu zic că poate să joace la FCSB. O să vedem dacă îl dăm la FCSB. În vară, mi-a propus Craiova un schimb de jucători, dar nu am fost noi de acord. 

Nu am dorit să pierdem cel mai bun jucător, nu am fost de acord cu schimbul pe care ni l-a propus Craiova”, a declarat Ioan Andone pentru AntenaSport.

Dumitru Dragomir, impresionat de Mihai Căpățînă

Dragomir este încântat de evoluția lui Căpățînă pe care-l vede în primii cinci jucători din țară, dar îl sfătuiește pe acesta să nu meargă la FCSB.

Reclamă

Căpățână e în primii cinci jucători ai țării, dacă nu în primii trei. Nu a făcut două jocuri proaste. Îl urmăresc de doi ani de zile. E metronom. 

Are o inteligență și o capacitate de efort extraordinară. Eu zic să nu se ducă la FCSB. Să mai stea la Voluntari și să plece pe bani mulți afară”, a spus și Dumitru Dragomir pentru AntenaSport.

Mihai Căpățînă are 24 de ani și este cotat la 750.000 de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și