Închide meniul

EXCLUSIV | FCSB dă lovitura pe piața transferurilor. Poate lua un jucător care e ”în primii 5 din țară”. Craiova l-a dorit insistent

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 septembrie 2020, 12:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

EXCLUSIV | FCSB dă lovitura pe piața transferurilor. Poate lua un jucător care e ”în primii 5 din țară”. Craiova l-a dorit insistent

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Ioan Andone consideră că mijlocaul ar face față cu biro la FCSB și a lăsat de înțeles că există varianta ca acesta să ajungă la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andone a dezvăluit că jucătorul a fost dorit intens de Universitatea Craiova, în această vară. Oltenii au propus un schimb de jucători, refuzat însă de Voluntari.

Ioan Andone: ”Mihai ar putea face față la FCSB”

Mihai are o creștere de formă extraordinară. Eu zic că poate să joace la FCSB. O să vedem dacă îl dăm la FCSB. În vară, mi-a propus Craiova un schimb de jucători, dar nu am fost noi de acord. 

Nu am dorit să pierdem cel mai bun jucător, nu am fost de acord cu schimbul pe care ni l-a propus Craiova”, a declarat Ioan Andone pentru AntenaSport.

Dumitru Dragomir, impresionat de Mihai Căpățînă

Dragomir este încântat de evoluția lui Căpățînă pe care-l vede în primii cinci jucători din țară, dar îl sfătuiește pe acesta să nu meargă la FCSB.

Reclamă

Căpățână e în primii cinci jucători ai țării, dacă nu în primii trei. Nu a făcut două jocuri proaste. Îl urmăresc de doi ani de zile. E metronom. 

Are o inteligență și o capacitate de efort extraordinară. Eu zic să nu se ducă la FCSB. Să mai stea la Voluntari și să plece pe bani mulți afară”, a spus și Dumitru Dragomir pentru AntenaSport.

Mihai Căpățînă are 24 de ani și este cotat la 750.000 de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și