Închide meniul

"Nu Mihăilă era problema, ci Ivan!" Prima reacţie a oltenilor după umilinţa istorică din Georgia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2020, 19:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

"Nu Mihăilă era problema, ci Ivan!" Prima reacţie a oltenilor după umilinţa istorică din Georgia

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihăilă a avut o evoluţie modestă

Aurel Ţicleanu spune că unii jucători sunt folosiţi pe o poziţie pe care nu poate da randamentul maxim. Fostul jucător al Craiovei a criticat poziţia în care a fost folosit Andrei Ivan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu este vorba de lipsă de valoare. Tbilisi a fost o echipă prea puternică pentru Craiova. I-am urmărit cu CFR, niciun moment nu a spus că au bătut CFR Cluj. Vreau să iau apărarea tehnicianului. Nu a însoţit echipa în cantonament, nu a fost în Austria.

Secunzii nu au aceeaşi autoritate. Tu cu jucătorii ăia pe dreapta ai jucat cu Vlădoiu. Astăzi a fost nevoit să joace cu improvizaţii. Nu Mihăilă era problema, ci Ivan pentru că nu a jucat la parametri normali. Mie mi se pare că Ivan poate să dea randament doar în centru", a spus Aurel Ţicleanu la Digisport. 

Lokomotivi Tbilisi – Universitatea Craiova 2-1. Ruşine istorică

Universitatea Craiova a suferit o înfrângere neaşteptată în această seară în faţa celor de la Lokomotivi Tbilisi.

Golurile au fost marcate de Sikharulidze '57 şi Oulad Omar '61 pentru Lokomotiv, iar pentru Universitatea Craiova a punctat Baiaram '90+4.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și