Închide meniul

Ionuț Lupescu, avertisment după ce Dinamo a fost preluată de spanioli: "Sunt lucruri dubioase! Asta mă pune pe gânduri"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 10:27 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 18:02

Ionuț Lupescu, avertisment după ce Dinamo a fost preluată de spanioli: "Sunt lucruri dubioase! Asta mă pune pe gânduri"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Ionuț Lupescu

Ionuț Lupescu, fostul mare jucător de la Dinamo, ridică anumite semne de întrebare cu privire la investitorii spanioli care au preluat clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Lupescu a urmărit evoluția de la Dinamo și spune că totul i-a lăsat o impresie negativă. Ionuț Negoiță a vândut Dinamo unui grup de investitori spanioli condus de Pablo Cortacero.

Sincer să fiu, impresia este puțin negativă. Mă așteptam la transparență. Sunt niște lucruri puțin dubioase. Pe timpul pandemiei, cineva a dat niște bani clubului, fără să cunoască absolut nimic. E ciudat! Poate s-au înțeles cu ceva timp înainte.

Mi-aș fi dorit să văd și eu cine este președintele, care este schema, organigrama, să văd ce vor să facă. Sunt puțin deranjat de faptul că semnezi, ai plecat și nu te prezinți. Nu știu cine sunt, citesc prin ziare că e un director sportiv. Nu știu cine sunt, nu-i cunosc. Am citit prin presă faptul că un offshore a preluat clubul, iar asta mă pune pe gânduri. Dinamo a avut conducători care au cedat drepturile federative unui offshore și nu a fost bine. Sunt puțin circumspect! Sunt puțin deranjat! Iar faptul că nu ai discutat cu fanii… Vrem sau nu, mai există acționari printre fani, fanii au salvat clubul. ​

Ionuț Lupescu: „Oamenii mi-au spus că nu îl cunosc”

Am întrebat și eu. Nu sunt la un nivel așa înalt, dar mai cunosc și eu oameni de fotbal în Spania. Am întrebat și eu de această persoană. Oamenii mi-au spus că nu-l cunosc, nu știu cine este. Nu sunt eu la cel mai înalt nivel… ”, a spus Lupescu la Digisport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și