Închide meniul

Ionuț Lupescu, avertisment după ce Dinamo a fost preluată de spanioli: "Sunt lucruri dubioase! Asta mă pune pe gânduri"

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 10:27 / Actualizat: 16 decembrie 2022, 18:02

Ionuț Lupescu, avertisment după ce Dinamo a fost preluată de spanioli: "Sunt lucruri dubioase! Asta mă pune pe gânduri"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Ionuț Lupescu

  • Avertismentul lansat de Ionuț Lupescu
  • Seriozitatea spaniolilor e pusă la îndoială

Ionuț Lupescu, fostul mare jucător de la Dinamo, ridică anumite semne de întrebare cu privire la investitorii spanioli care au preluat clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Lupescu a urmărit evoluția de la Dinamo și spune că totul i-a lăsat o impresie negativă. Ionuț Negoiță a vândut Dinamo unui grup de investitori spanioli condus de Pablo Cortacero.

Sincer să fiu, impresia este puțin negativă. Mă așteptam la transparență. Sunt niște lucruri puțin dubioase. Pe timpul pandemiei, cineva a dat niște bani clubului, fără să cunoască absolut nimic. E ciudat! Poate s-au înțeles cu ceva timp înainte.

Reclamă

Mi-aș fi dorit să văd și eu cine este președintele, care este schema, organigrama, să văd ce vor să facă. Sunt puțin deranjat de faptul că semnezi, ai plecat și nu te prezinți. Nu știu cine sunt, citesc prin ziare că e un director sportiv. Nu știu cine sunt, nu-i cunosc. Am citit prin presă faptul că un offshore a preluat clubul, iar asta mă pune pe gânduri. Dinamo a avut conducători care au cedat drepturile federative unui offshore și nu a fost bine. Sunt puțin circumspect! Sunt puțin deranjat! Iar faptul că nu ai discutat cu fanii… Vrem sau nu, mai există acționari printre fani, fanii au salvat clubul. ​

Ionuț Lupescu: „Oamenii mi-au spus că nu îl cunosc”

Am întrebat și eu. Nu sunt la un nivel așa înalt, dar mai cunosc și eu oameni de fotbal în Spania. Am întrebat și eu de această persoană. Oamenii mi-au spus că nu-l cunosc, nu știu cine este. Nu sunt eu la cel mai înalt nivel… ”, a spus Lupescu la Digisport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Ionuţ Lupescu, în extaz când a aflat că începe construcţia noul stadion al lui Dinamo
Liga 1 • 21 mart., 16:20
Ionuţ Lupescu, în extaz când a aflat că începe construcţia noul stadion al lui Dinamo: „Familia dinamovistă este fericită!”
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 18 mart., 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Mircea Lucescu s-a decis şi se implică financiar la Dinamo
Liga 1 • 18 mart., 13:58
Mircea Lucescu s-a decis! Se implică financiar la Dinamo! Veste uriaşă pentru „câini”
Mircea Lucescu, atac fără precedent la Ionuţ Negoiţă
Liga 1 • 14 mart., 23:32
Mircea Lucescu, atac fără precedent: „Negoiţă a distrus Dinamo! A dus echipa în faliment şi îmi face mie observaţie!”