Închide meniul

Gigi Becali vrea doar jucători gratis şi anunţă supremaţia FCSB în sezonul viitor: "O să jucăm singuri pentru locul 1"

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 19:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Gigi Becali vrea doar jucători gratis şi anunţă supremaţia FCSB în sezonul viitor: "O să jucăm singuri pentru locul 1"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali anunţă hegemonia FCSB

Becali anunţă hegemonia FCSB în sezonul viitor. Echipa antrenată acum de Toni Petrea a câştigat ultima dată campionatul în 2015. Chiar şi aşa, Becali e sigur că FCSB îşi va pulveriza rivalele din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu încă n-am scăpat de mândrie, iar pentru că n-am scăpat vă spun ca în fiecare an. Eu zic că noi nu avem adversar în lupta pentru titlu. Restul se bat pentru locul 2 (râde). Noi o să jucăm singuri pentru locul 1.

Am luat trei jucători, pe Albu îl iau doar gratis. Nu mai dau bani pe jucători", a spus Gigi Becali la Digisport

Şi Neubert vrea titlul cu FCSB

Următorul sezon competiţional va începe în weekend-ul 21-23 august, iar FCSB va debuta în cupele europene pe 27 august, în primul tur din Europa League.

FCSB a încheiat play-off-ul în sezonul precedent pe locul 5, iar Becali nu mai acceptă aşa ceva. Finanţatorul echipei vrea neapărat titlul. Cu acest gând a venit şi Neubert la FCSB.

Reclamă

"Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa.

Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot", a spus Neubert pentru AntenaSport, în momentul în care a semnat cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și