Închide meniul

Gigi Becali vrea doar jucători gratis şi anunţă supremaţia FCSB în sezonul viitor: "O să jucăm singuri pentru locul 1"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 19:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Gigi Becali vrea doar jucători gratis şi anunţă supremaţia FCSB în sezonul viitor: "O să jucăm singuri pentru locul 1"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali anunţă hegemonia FCSB

Becali anunţă hegemonia FCSB în sezonul viitor. Echipa antrenată acum de Toni Petrea a câştigat ultima dată campionatul în 2015. Chiar şi aşa, Becali e sigur că FCSB îşi va pulveriza rivalele din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu încă n-am scăpat de mândrie, iar pentru că n-am scăpat vă spun ca în fiecare an. Eu zic că noi nu avem adversar în lupta pentru titlu. Restul se bat pentru locul 2 (râde). Noi o să jucăm singuri pentru locul 1.

Am luat trei jucători, pe Albu îl iau doar gratis. Nu mai dau bani pe jucători", a spus Gigi Becali la Digisport

Şi Neubert vrea titlul cu FCSB

Următorul sezon competiţional va începe în weekend-ul 21-23 august, iar FCSB va debuta în cupele europene pe 27 august, în primul tur din Europa League.

FCSB a încheiat play-off-ul în sezonul precedent pe locul 5, iar Becali nu mai acceptă aşa ceva. Finanţatorul echipei vrea neapărat titlul. Cu acest gând a venit şi Neubert la FCSB.

Reclamă

"Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa.

Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot", a spus Neubert pentru AntenaSport, în momentul în care a semnat cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul
  • Patronul FCSB vrea doar jucători tineri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și