Închide meniul

Becali s-a băgat peste relaţia Ginei Pistol cu un jucător al roş-albaştrilor!

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 8:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Becali s-a băgat peste relaţia Ginei Pistol cu un jucător al roş-albaştrilor!

Hepta Syndicate / Antonio Cioarek via Hepta

Gina Pistol

Cariera lui Răduţ la echipa lui Becali a avut de suferit la acea vreme din cauza relaţiei sale cu Gina Pistol. Fotbalistul a dezvăluit faptul că finanţatorul FCSB i-a transmis prin diverse persoane să se despartă de fostul model playboy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a transmis lui Răduţ să se despartă de Gina Pistol

"Becali zicea: Ce caută aia?! Răduț să își dea barba jos. Da (n.r întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui). Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. 

Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument… 

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Au auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina", a dezvăluit Mihai Răduţ, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și