Închide meniul

Becali s-a băgat peste relaţia Ginei Pistol cu un jucător al roş-albaştrilor!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 8:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Becali s-a băgat peste relaţia Ginei Pistol cu un jucător al roş-albaştrilor!

Hepta Syndicate / Antonio Cioarek via Hepta

Gina Pistol

Cariera lui Răduţ la echipa lui Becali a avut de suferit la acea vreme din cauza relaţiei sale cu Gina Pistol. Fotbalistul a dezvăluit faptul că finanţatorul FCSB i-a transmis prin diverse persoane să se despartă de fostul model playboy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a transmis lui Răduţ să se despartă de Gina Pistol

"Becali zicea: Ce caută aia?! Răduț să își dea barba jos. Da (n.r întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui). Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. 

Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument… 

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Au auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina", a dezvăluit Mihai Răduţ, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și