Închide meniul

EXCLUSIV | Gata vacanţa! Trioul care conduce FCSB a sunat adunarea. Gigi Becali, mesaj clar pentru jucători. Planul lui Thomas Neubert

Silviu Corneanu Publicat: 7 august 2020, 5:57 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 17:14

Reclamă
EXCLUSIV | Gata vacanţa! Trioul care conduce FCSB a sunat adunarea. Gigi Becali, mesaj clar pentru jucători. Planul lui Thomas Neubert

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB se bucură după un gol

Gata vacanţa! Jucătorii de la FCSB au avut parte de cea mai scurtă vacanţă de până acum. Aceştia s-au bucurat doar de câteva zile libere din cauza faptului că sezonul trecut a fost prelungit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trioul care conduce FCSB, Neubert, Pintilii şi Petrea, a sunat adunarea. FCSB este prima echipă care s-a reunit şi a început pergătirea pentru noul sezon. Thomas Neubert a decis să-i cheme pe jucători mai devreme pentru a-şi putea pune în practică metodele de antrenament.

Gigi Becali, mesaj clar pentru jucătorii FCSB

La FCSB îşi vor face apariţia şi noile achiziţii: Briceag, Buş şi Buziuc, dar şi jucătorii care au fost împrumutaţi în sezonul trecut.

Cine crede că nu poate să lucreze cu Neubert să ridice mâna de acum, iar cine vrea să se apuce de serios de treabă, atunci va avea toată susținerea mea„, a fost mesajul lui Becali pentru jucătorii echipei sale.

Neubert vrea titlul cu FCSB

Următorul sezon competiţional va începe în weekend-ul 21-23 august, iar FCSB va debuta în cupele europene pe 27 august, în primul tur din Europa League.

Reclamă

FCSB a încheiat play-off-ul în sezonul precedent pe locul 5, iar Becali nu mai acceptă aşa ceva. Finanţatorul echipei vrea neapărat titlu. Cu acest gând a venit şi Neubert la FCSB.

Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. 

Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot„, a spus Neubert pentru AntenaSport, în momentul în care a semnat cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și