Închide meniul

EXCLUSIV | Gata vacanţa! Trioul care conduce FCSB a sunat adunarea. Gigi Becali, mesaj clar pentru jucători. Planul lui Thomas Neubert

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 august 2020, 5:57 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 17:14

EXCLUSIV | Gata vacanţa! Trioul care conduce FCSB a sunat adunarea. Gigi Becali, mesaj clar pentru jucători. Planul lui Thomas Neubert

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB se bucură după un gol

Gata vacanţa! Jucătorii de la FCSB au avut parte de cea mai scurtă vacanţă de până acum. Aceştia s-au bucurat doar de câteva zile libere din cauza faptului că sezonul trecut a fost prelungit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trioul care conduce FCSB, Neubert, Pintilii şi Petrea, a sunat adunarea. FCSB este prima echipă care s-a reunit şi a început pergătirea pentru noul sezon. Thomas Neubert a decis să-i cheme pe jucători mai devreme pentru a-şi putea pune în practică metodele de antrenament.

Gigi Becali, mesaj clar pentru jucătorii FCSB

La FCSB îşi vor face apariţia şi noile achiziţii: Briceag, Buş şi Buziuc, dar şi jucătorii care au fost împrumutaţi în sezonul trecut.

Cine crede că nu poate să lucreze cu Neubert să ridice mâna de acum, iar cine vrea să se apuce de serios de treabă, atunci va avea toată susținerea mea„, a fost mesajul lui Becali pentru jucătorii echipei sale.

Neubert vrea titlul cu FCSB

Următorul sezon competiţional va începe în weekend-ul 21-23 august, iar FCSB va debuta în cupele europene pe 27 august, în primul tur din Europa League.

Reclamă

FCSB a încheiat play-off-ul în sezonul precedent pe locul 5, iar Becali nu mai acceptă aşa ceva. Finanţatorul echipei vrea neapărat titlu. Cu acest gând a venit şi Neubert la FCSB.

Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. 

Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot„, a spus Neubert pentru AntenaSport, în momentul în care a semnat cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB este prima echipă care a reluat pregătirea
  • Noul sezon va începe peste două săptămâni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) Vezi toate știrile
Citește și