Închide meniul

FCSB şi Botoşani nu au votat pentru noul sistem al Ligii 1: "Nu cunosc motivele, nu şi-a argumentat poziţia"

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 11:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
FCSB şi Botoşani nu au votat pentru noul sistem al Ligii 1: "Nu cunosc motivele, nu şi-a argumentat poziţia"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Argăseală

Dacă ieri, FC Botoşani a fost singura echipă care a fost împotriva noului sistem, Răzvan Burleanu a dezvăluit că, în şedinţa de azi, nici cei de la FCSB nu au votat noul sistem. Valeriu Argăseală s-a abţinut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Referitor la poziţia cluburilor din Liga 1, a fost un singur club care a fost împotrivă, FC Botoşani. În videoconferinţa de astăzi, cu o singură excepţie, toţi participanţii la întâlnire au împărtăşit acelaşi punct de vedere. (Cine s-a abţinut?) Domnul Argăseală. Nu cunosc motivele, nu şi-a argumentat poziţia", a declarat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu: "Se va trece la 16 echipe"

"Sezonul 2019-2020 se încheie azi. Clasamentul se îngheață. Fiecare echipă își păstrează locul. Niciun meci nu se mai dispută, chiar dacă o echipă nu a jucat toate meciurile. Aceasta înghețarea presupune o măsură luată la restul eșaloanelor.

În ceea ce privește sezonul 2020-2021 se va trece la 16 echipe. Echipa de pe locul 3 din Liga 1, Mioveni, va juca un meci de baraj cu locul 14 din Liga 1, Chindia Târgoviște. Barajul se va juca pe 9 și 12 august. Considerăm că este un moment oportun să creștem numărul de echipe și să nu mai așteptăm un an. Mă bucur că echipele din Liga 1 au susținut creșterea. Scopul a fost să găsim cel mai bun sistem competițional, ca să creștem veniturile și competitivitatea", a anunţat Răzvan Burleanu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și