Închide meniul

FCSB şi Botoşani nu au votat pentru noul sistem al Ligii 1: "Nu cunosc motivele, nu şi-a argumentat poziţia"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2020, 11:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

FCSB şi Botoşani nu au votat pentru noul sistem al Ligii 1: "Nu cunosc motivele, nu şi-a argumentat poziţia"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Argăseală

Dacă ieri, FC Botoşani a fost singura echipă care a fost împotriva noului sistem, Răzvan Burleanu a dezvăluit că, în şedinţa de azi, nici cei de la FCSB nu au votat noul sistem. Valeriu Argăseală s-a abţinut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Referitor la poziţia cluburilor din Liga 1, a fost un singur club care a fost împotrivă, FC Botoşani. În videoconferinţa de astăzi, cu o singură excepţie, toţi participanţii la întâlnire au împărtăşit acelaşi punct de vedere. (Cine s-a abţinut?) Domnul Argăseală. Nu cunosc motivele, nu şi-a argumentat poziţia", a declarat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu: "Se va trece la 16 echipe"

"Sezonul 2019-2020 se încheie azi. Clasamentul se îngheață. Fiecare echipă își păstrează locul. Niciun meci nu se mai dispută, chiar dacă o echipă nu a jucat toate meciurile. Aceasta înghețarea presupune o măsură luată la restul eșaloanelor.

În ceea ce privește sezonul 2020-2021 se va trece la 16 echipe. Echipa de pe locul 3 din Liga 1, Mioveni, va juca un meci de baraj cu locul 14 din Liga 1, Chindia Târgoviște. Barajul se va juca pe 9 și 12 august. Considerăm că este un moment oportun să creștem numărul de echipe și să nu mai așteptăm un an. Mă bucur că echipele din Liga 1 au susținut creșterea. Scopul a fost să găsim cel mai bun sistem competițional, ca să creștem veniturile și competitivitatea", a anunţat Răzvan Burleanu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și