Închide meniul

Ce spune Hagi despre întâlnirea de la LPF! "Regele", mesaj pentru Lucescu

Silviu Corneanu Publicat: 29 iulie 2020, 18:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Ce spune Hagi despre întâlnirea de la LPF! "Regele", mesaj pentru Lucescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este managerul celor de la Viitorul

"Nu mă interesează. Eu sunt manager, antrenor, cei care sunt acolo, să decidă", a spus Gică Hagi, întrebat fiind despre Adunarea Generală a LPF, de mâine, când s-ar putea decide soarta campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, mesaj pentru Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a împlinit astăzi 75 de ani, iar Gică Hagi i-a dat telefon pentru a-i spune "La mulţi ani!" şi a-i ura baftă la noua echipă.

"E un antrenor mare, un om mare al României. Am vorbit cu dânsul, i-am urat ce trebuie. "La mulţi ani!". A făcut multe pentru România şi sper să aibă succes", a declarat Gheorghe Hagi.

Gică Hagi, dezamăgit de jocul partidei cu Hermannstadt

Viitorul a pierdut cu Hermannstadt, iar Hagi şi-a făcut praf atacanţii. În lipsa lui Gabi Iancu, formaţia "Regelui" nu a contat în atac.

"Sunt dezamăgit pentru că în atac nu am produs pericol. Iancu a fost accidentat. Ceilalţi sunt jucători valoroşi şi trebuiau să facă diferenţa. Normal că sun supărat. 

Reclamă

75 de minute am condus meciul, dar în ultimii 30 de metri nu am avut reuşite. Am văzut o echipă care a presat, dar azi nu am avut atacanţi", a mai spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și