Închide meniul

Ce spune Hagi despre întâlnirea de la LPF! "Regele", mesaj pentru Lucescu

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 iulie 2020, 18:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Ce spune Hagi despre întâlnirea de la LPF! "Regele", mesaj pentru Lucescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este managerul celor de la Viitorul

"Nu mă interesează. Eu sunt manager, antrenor, cei care sunt acolo, să decidă", a spus Gică Hagi, întrebat fiind despre Adunarea Generală a LPF, de mâine, când s-ar putea decide soarta campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, mesaj pentru Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a împlinit astăzi 75 de ani, iar Gică Hagi i-a dat telefon pentru a-i spune "La mulţi ani!" şi a-i ura baftă la noua echipă.

"E un antrenor mare, un om mare al României. Am vorbit cu dânsul, i-am urat ce trebuie. "La mulţi ani!". A făcut multe pentru România şi sper să aibă succes", a declarat Gheorghe Hagi.

Gică Hagi, dezamăgit de jocul partidei cu Hermannstadt

Viitorul a pierdut cu Hermannstadt, iar Hagi şi-a făcut praf atacanţii. În lipsa lui Gabi Iancu, formaţia "Regelui" nu a contat în atac.

"Sunt dezamăgit pentru că în atac nu am produs pericol. Iancu a fost accidentat. Ceilalţi sunt jucători valoroşi şi trebuiau să facă diferenţa. Normal că sun supărat. 

Reclamă

75 de minute am condus meciul, dar în ultimii 30 de metri nu am avut reuşite. Am văzut o echipă care a presat, dar azi nu am avut atacanţi", a mai spus Gică Hagi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și