Închide meniul

NEWS ALERT | Surkis l-ar fi convins pe Lucescu să rămână la echipă. Secundul său, interzis de preşedintele lui Şahtior la Dinamo Kiev

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 18:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Reclamă
NEWS ALERT | Surkis l-ar fi convins pe Lucescu să rămână la echipă. Secundul său, interzis de preşedintele lui Şahtior la Dinamo Kiev

Abaca Press / AA via Hepta

Mircea Lucescu

UPDATE 21:30: Igor Surkis l-ar fi convins pe Mircea Lucescu să rămână, deşi a vrut să îşi dea demisia după ultimele atacuri, susţine Pro X. Pe de altă parte, secundul lui Mircea Lucescu, Alexandru Spiridon, nu vrea să vină la Kiev. Acesta a fost sunat de preşedintele lui Şahtior, care i-a cerut să nu facă această alegere, scrie ziare.com

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zaporojanu spune că scrisoarea lui Mircea Lucescu care a ajuns în presă din România a fost destinată familie Surkis. 

Mai mult, acest spune că Mircea Lucescu că nu şi-a dat demisia şi este în continuare antrenorul celor de la Dinamo Kiev. 

"Era o corespondenţă personală între el şi preşedintele Igor Surkis. Conversaţia a avut loc sâmbătă. Vom afla cum a ajuns în presă. Dacă cineva vrea să vadă, o să arătăm totul. Avem avion către Kiev, mâine, de la 9:30. Lucescu este antrenorul lui Dinamo. Cu acestă scrisoare a vrut să arate că nu ţine de scaunul antrenorului. Voia să arate că nu venise pentru bani. Dacă sosirea lui poate încurca pe Dinamo, atunci va pleca cu calm. Imaginea clubului este mult mai importantă", a declarat Arkady Zaporojanu, pentru Sport.ua.

Mesajul lui Mircea Lucescu publicat de presă

"Cu părere de rău am hotărât să renunț la posibila colaborare cu Dinamo Kiev.

Reclamă

Mulțumesc familiei Surkis pentru încrederea acordată și invitația făcută, dar îmi este imposibil să pot activa într-o atmosferă de ostilitate venită mai ales din partea acelei grupări de suporteri Ultras, de a cărei susținere echipa are atâta nevoie în momentele de încleștare sportivă.

N-am fost niciodată un laș, am acceptat provocările sportive, dovadă trecerea de la Galatasaray la Beșiktaș sau de la Dinamo București la Rapid București, cu suporteri într-o mare rivalitate, dar corecți, care m-au primit cu speranță și cu brațele deschise și cu care am reușit cucerirea titlurilor din țările respective.

Nu pot să accept ca proprii fani să acționeze împotriva intereselor clubului. Cred că era momentul să se producă o schimbare care să provoace emulație, entuziasm, motivație și care să readucă echipa la nivelul la care tradiția și istoria acestui club îi dau dreptul.

Reclamă 4 / 0/3

Venirea mea la Dinamo Kiev n-are nici o legatură cu valoarea contractului, banii au fost ultima mea preocupare.

Îmi doream să mă întorc în fotbal, în Ucraina, unde am cunoscut atâtea satisfacții, să intru din nou în atmosfera aceea atât de palpitantă și plină de neprevăzut care este fotbalul. O făceam cu entuziasm, cu deplină încredere în potențialul tinerilor jucători ucraineni, mulți dintre ei componenți ai selecționatelor naționale.

Îmi doream o competiție așa cum a fost cu ani în urmă, care să electrizeze tribunele. Ucraina merita asta", a fost mesajul lui Mircea Lucescu publicat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și