Închide meniul

Atitudine de căpitan, la declaraţii :)! Moruţan îşi anunţă candidatura la banderola FCSB

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2020, 20:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Reclamă
Atitudine de căpitan, la declaraţii :)! Moruţan îşi anunţă candidatura la banderola FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Olimpiu Moruţan a fost căpitan la FCSB

Tânărul internaţional îşi anunţă candidatura la banderola de căpitan şi abia aşteaptă să o poarte din nou. Dacă la declaraţii a arătat o atitudine de căpitan, în teren Moruţan nu s-a comportat ca un lider. Evoluţia sa nefiind una foarte bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan: "Nu e nicio presiune"

"Mă aşteptam să fiu căpitan. Este o mândrie să port banderola Stelei, sper să o mai fac şi le mulţumesc colegilor că au fost alături de mine. Nu e nicio presiune. 

Trebuie să demonstrez pe teren şi să câştige echipa. Dacă echipa câştigă şi jucătorii cresc", a declarat Olimpiu Moruţan, după meciul cu Mediaş.

Moruţan a ratat singur cu portarul

FCSB s-a impus cu 1-0, la Mediaş, dar roş-albaştrii ar fi putut marca de mai multe ori. Moruţan şi colegii săi au ratat de trei ori singuri cu portarul.

"A fost o partidă dificilă. Am muncit mult pentru cele trei puncte. Am avut şansa să înscriu şi eu, dar îl felicit pe Vînă că a marcat. Suntem mai linitiţi", susţine Moruţan. 

Reclamă

COVID-19 a pus stăpânire pe Liga 1

Moruţan a vorbit şi despre cazurile de COVID-19 apărute în Liga 1 şi a dezvăluit cum s-a ferit el.

"Eu nu prea ies în oraş, ca să am probleme. Trebuie să fim atenţi pe unde ieşim, iar la teste să fim negativ", a spus Moruţan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și