Închide meniul

VIDEO | Jucătorii de la FCSB, aşteptaţi de ultraşi la baza de antrenament: "A venit Cupa în Berceni"

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 5:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
VIDEO | Jucătorii de la FCSB, aşteptaţi de ultraşi la baza de antrenament: "A venit Cupa în Berceni"

Captură Facebook

Ultraşii i-au aşteptat pe jucători la baza din Berceni

Roş-albaştrii au câştigat astfel primul trofeu după o secetă de 4 ani, ultimul a fost Cupa Ligii, cucerită în 2016. Fanii i-au aşteptat pe elevii lui Toni Petrea la baza din Berceni şi s-au bucurat pentru succesul care i-a asigurat echipei lui Gigi Becali prezenţa în Europa League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul Florin Tănase le-a arătat fanilor trofeul. 

FCSB a câştigat primul trofeu după o pauză de 4 ani. Jucătorii au sărbătorit alături de fani triumful din Cupa României la baza din Berceni. Ultraşii roş-albaştrilor au făcut spectacol!!!!
Publicată de AntenaSport pe Miercuri, 22 iulie 2020

Florin Tănase: "În sezonul următor vrem eventul"

După câştigarea Cupei României, Florin Tănase a anunţat că FCSB vrea eventul în sezonul următor.

"Am avut un meci dificil în această seară contra unei echipe care a avut determinare. Dacă înaintea meciului am spus că a fost cel mai prost sezon al meu la Steaua, acum, pot să spun că este cel mai bun sezon de când sunt la Steaua, pentru că am câştigat un trofeu. Acest sezon ne va da încredere şi în sezonul următor trebuie să facem eventul", a declarat Florin Tănase la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și