Închide meniul

Veste bombă din Premier League. Carlo Ancelotti este pe punctul de a-l transfera pe Alexandru Cicâldău

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 iulie 2020, 8:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Veste bombă din Premier League. Carlo Ancelotti este pe punctul de a-l transfera pe Alexandru Cicâldău

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Cicâldău este aproape de un transfer la Everton

Internaționalul român poate pleca din Liga 1 cu medalia de campion. Cicâldău este golgheterul liderului și îi poate ajuta pe olteni să câștige primul titlu după o pauză de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, pe lista de transferuri a lui Everton

Anunțul a fost făcut în ediția tipărită a Sunday Mirror. Jurnaliștii de acolo, citați de hitc.com, au dezvăluit că echipa antrenată de Carlo Ancelotti este favorită să realizeze transferul. Aceștia specifică faptul că Cicâldău este dorit și în Serie A, de Sampdoria.

Fotbalistul de 23 de ani a fost umărit de scouterii lui Everton, iar oficialii clubului au de gând să se grăbească pentru a realiza mutarea. Englezii consideră că prețul cerut de Mihai Rotaru este unul excelent. Cicâldău ar putea pleca pentru 3.5 milioane de lire sterline. 

"Caramelele" au fost convinse de forma excelentă pe care o traversează mijlocașul român. În acest sezon a înscris 15 goluri pentru Universitatea Craiova și a oferit 8 pase decisive. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
Vezi toate știrile
Citește și