Închide meniul

EXCLUSIV | Revenirea lui Reghecampf la FCSB prinde contur! "Totul este posibil" Mesajul tehnicianului pentru Becali

Silviu Corneanu Publicat: 15 iulie 2020, 20:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
EXCLUSIV | Revenirea lui Reghecampf la FCSB prinde contur! "Totul este posibil" Mesajul tehnicianului pentru Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lauren'iu Reghecampf, pe banca FCSB

"În fotbal, totul este posibil. Nimeni nu ştie nimic. Totul este posibil. Nu ştii ce se va întâmpla săptămâna viitoare, sau peste câteva luni, sau peste un an. Totul e posibil. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu poţi să zici nici da, nici nu", a declarat Neubert într-un interviu excluisv pentru AntenaSport, întrebat fiind de posibilitatea de a mai lucra cu Reghecampf la FCSB, în viitor.

Reghecampf şi-a trimis staff-ul la FCSB

Zvonul că Reghecampf ar putea veni la FCSB a fost alimentat de faptul că tehnicianul de 44 de ani şi-a trimis staff-ul să lucreze la echipa lui Becali, alături de Mihai Pintilii.

Fostul mijlocaş este cunoscut ca un apropiat al familiei Reghecampf. Acesta va lucra la FCSB cu Toni Petrea, care va fi antrenor principal, Pintilii neavând licenţa Pro, şi cu Thomas Neubert.

Alături de el vor mai face parte din staff-ul roş-albaştrilor, printre alţii, şi Horea Codorean şi Ovidiu Kurti. Cei doi au lucrat în trecut cu Reghecampf.

Reclamă

Ce-l împiedică pe Reghecampf să vină acum la FCSB

Becali l-ar dori pe Reghecampf pe banca FCSB, iar antrenorul nu ar zice nu, însă, în acest moment, reîntoarcerea lui Reghe este blocată de faptul că tehnicianul de 44 de ani este sub contract Al Wasl.

Soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, susţine că acesta va trebui să plătească despăgubiri destul de mari, dacă va dori să vină acum la FCSB. Antrenorul mai are încă doi ani de contract.

"Patroane, nu are rost să discutăm asta acum pentru că am contract! Când nu voi mai avea contract, putem discuta!", i-a transmis Reghecampf lui Gigi Becali, conform finanţatorului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Narcis Răducan e sigur: "Reghe va veni sută la sută"

"Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul. 

Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului.

Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile", susţine Narcis Răducan.

Reghecampf şi Neubert au făcut performanţă la echipa lui Becali

Thomas Neubert a fost unul dintre cei mai importanți oameni din ultimii 10 ani de la echipa lui Gigi Becali. Preparatorul fizic german a venit în România cu noi metode de pregătire.

"Tommy" a reușit astfel să-i impresioneze pe jucători și să facă performanțe cu roş-albaştrii. Două titluri, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a cucerit Neubert, alături de Laurenţiu Reghecampf, la echipa lui Becali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și