Închide meniul

EXCLUSIV | Revenirea lui Reghecampf la FCSB prinde contur! "Totul este posibil" Mesajul tehnicianului pentru Becali

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 iulie 2020, 20:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

EXCLUSIV | Revenirea lui Reghecampf la FCSB prinde contur! "Totul este posibil" Mesajul tehnicianului pentru Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lauren'iu Reghecampf, pe banca FCSB

"În fotbal, totul este posibil. Nimeni nu ştie nimic. Totul este posibil. Nu ştii ce se va întâmpla săptămâna viitoare, sau peste câteva luni, sau peste un an. Totul e posibil. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu poţi să zici nici da, nici nu", a declarat Neubert într-un interviu excluisv pentru AntenaSport, întrebat fiind de posibilitatea de a mai lucra cu Reghecampf la FCSB, în viitor.

Reghecampf şi-a trimis staff-ul la FCSB

Zvonul că Reghecampf ar putea veni la FCSB a fost alimentat de faptul că tehnicianul de 44 de ani şi-a trimis staff-ul să lucreze la echipa lui Becali, alături de Mihai Pintilii.

Fostul mijlocaş este cunoscut ca un apropiat al familiei Reghecampf. Acesta va lucra la FCSB cu Toni Petrea, care va fi antrenor principal, Pintilii neavând licenţa Pro, şi cu Thomas Neubert.

Alături de el vor mai face parte din staff-ul roş-albaştrilor, printre alţii, şi Horea Codorean şi Ovidiu Kurti. Cei doi au lucrat în trecut cu Reghecampf.

Reclamă

Ce-l împiedică pe Reghecampf să vină acum la FCSB

Becali l-ar dori pe Reghecampf pe banca FCSB, iar antrenorul nu ar zice nu, însă, în acest moment, reîntoarcerea lui Reghe este blocată de faptul că tehnicianul de 44 de ani este sub contract Al Wasl.

Soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, susţine că acesta va trebui să plătească despăgubiri destul de mari, dacă va dori să vină acum la FCSB. Antrenorul mai are încă doi ani de contract.

"Patroane, nu are rost să discutăm asta acum pentru că am contract! Când nu voi mai avea contract, putem discuta!", i-a transmis Reghecampf lui Gigi Becali, conform finanţatorului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Narcis Răducan e sigur: "Reghe va veni sută la sută"

"Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul. 

Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului.

Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile", susţine Narcis Răducan.

Reghecampf şi Neubert au făcut performanţă la echipa lui Becali

Thomas Neubert a fost unul dintre cei mai importanți oameni din ultimii 10 ani de la echipa lui Gigi Becali. Preparatorul fizic german a venit în România cu noi metode de pregătire.

"Tommy" a reușit astfel să-i impresioneze pe jucători și să facă performanțe cu roş-albaştrii. Două titluri, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a cucerit Neubert, alături de Laurenţiu Reghecampf, la echipa lui Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și