Închide meniul

Adi Popa, replică pentru Vintilă! Ce i-a transmis Gigi Becali. "Eram făcut mercenar"

Silviu Corneanu Publicat: 6 iulie 2020, 6:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Adi Popa, replică pentru Vintilă! Ce i-a transmis Gigi Becali. "Eram făcut mercenar"

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Adi Popa, în tricoul FCSB

Popa a dezvăluit că a vorbit la telefon cu Gigi Becali şi susţine că nu este supărat pe finanţatorul FCSB. "Motoreta" a explicat şi de ce a ieşit în presă să vorbească. Mijlocaşul se considerat nedreptăţit, iar fanii îl numeau mercenar pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa: "Nu am ieşit să dau lucruri din casă"

"Eu nu sunt supărat pe dânsul, pentru că mi-a explicat la telefon că este pandemia, încearcă să își protejeze afacerea. eu am picat la mijloc, nu este vina dânsului. Atitudinea dânsului nu îmi convine, dar fiecare este responsabil pentru ceea ce zice și ce face.

Eu nu am ieșit să dau lucruri din casă, nu sunt genul și nu o să o fac. Eu am ieșit pentru că am considerat că opinia publică era dezinformată la adresa mea. Eram judecat inclusiv la benzinării și restaurante, spunându-mi că am venit la FCSB pentru bani, că sunt mercenar", a răbufnit Adi Popa la GSP.

Bogdan Vintilă, atac la Adi Popa

"Ar fi trebuit să-i zic asta personal, dar o să-i răspund aşa cum mi-a vorbit şi el, prin intermediul presei. La Al-Taawon, Ludogorets şi Reading nu a fost Becali patron şi Vintilă antrenor. 

Să urmărească ce a făcut şi să spună apoi dacă l-am nedreptăţit noi sau chiar are el o problemă", a declarat Bogdan Vintilă într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Adi Popa s-a despărţit de FCSB

Adi Popa a rămas liber după ce împrumutul la FCSB a expirat, iar contractul cu Reading a ajuns la final. Fostul mijlocaş al echipei lui Becali a fost cumpărat de Reading în ianuarie 2017 de la roş-albaştri, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

La ultimul meci pentru FCSB, Adi Popa a avut parte de o situaţie puţin hilară. Antrenorul l-a introdus în teren, dar nu i-a transmis pe ce poziţie să evolueze.

Adrian Popa a ajuns la 31 de ani şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și