Închide meniul

Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 16:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Telekom Sport

Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Ahmed Bani a marcat primul său gol în Liga 1, la doar 17 ani. Acesta a punctat după o pasă a lui Diego Fabbrini, dar a mai avut și o bară la scorul de 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmed Bani, primul gol în tricoul lui Dinamo

Bani este mulțumit după această victorie și speră ca echipa să își revină în săptămânile următoare.

”Sunt foarte fericit pentru că am câștigat acest meci. Această victorie ne va da moral în continuare. Ne trebuiau victorii ca să ne descătușăm.

Lumea poate să vorbească orice, dar e un club de tradiție, dar și dacă au fost lucruri rele în ultima perioadă, totuși ne vom reveni. În fotbal este orice posibil, dacă suntem motivați să sperăm că putem întoarce rezultatul din meciul de Cupă cu FCSB”, a spus Ahmed Bani după meciul cu Clinceni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și