Închide meniul

Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 16:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Telekom Sport

Ahmed Bani, încântat după succesul lui Dinamo de la Clinceni. ”Victoria ne dă moral!”. Ce spune despre meciul cu FCSB

Ahmed Bani a marcat primul său gol în Liga 1, la doar 17 ani. Acesta a punctat după o pasă a lui Diego Fabbrini, dar a mai avut și o bară la scorul de 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmed Bani, primul gol în tricoul lui Dinamo

Bani este mulțumit după această victorie și speră ca echipa să își revină în săptămânile următoare.

”Sunt foarte fericit pentru că am câștigat acest meci. Această victorie ne va da moral în continuare. Ne trebuiau victorii ca să ne descătușăm.

Lumea poate să vorbească orice, dar e un club de tradiție, dar și dacă au fost lucruri rele în ultima perioadă, totuși ne vom reveni. În fotbal este orice posibil, dacă suntem motivați să sperăm că putem întoarce rezultatul din meciul de Cupă cu FCSB”, a spus Ahmed Bani după meciul cu Clinceni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și