Închide meniul

FC Botoșani i-a fixat prețul golgheterului lăudat de Iftime. Ce echipă l-a ofertat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 19:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

FC Botoșani i-a fixat prețul golgheterului lăudat de Iftime. Ce echipă l-a ofertat

Sportul Botoșani

FC Botoșani i-a fixat prețul golgheterului lăudat de Iftime.

Dugandzic este în formă și a marcat și în duelul de la Craiova, dar Botoșani a pierdut cu 2-1. Croitoru spune că fotbalistul croat a avut o ofertă de la o echipă din spațiul ex-sovietic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, despre transferul lui Dugandzic

Marius Croitoru susține că Marko Dugandzic și Koljic sunt cei mai compleți atacanți din ultimii zece ani din Liga 1. De asemenea, el susține că prețul corect al vârfului croat ar fi la 1.500.000 de euro.

”Ne apropiem de ritmul nostru de joc, n-am ce să le reproșez băieților. În două săptămâni ai trei antrenamente, mâine plec la București și ajung vineri la Mediaș. Am întâlnit o echipă bună, dar puteam să obținem mai mult.

Am jucat mai bine în repriza secundă, dar din păcate am luat un gol dintr-o centrare. Sunt greșeli care ne costă, dar asta e, nu avem ce face. A fost un duel între cei mai buni atacanți din România. Dugandzic și Koljic sunt cei mai compleți atacanți din ultimii zece ani, poate exagerez eu, dar așa cred. Nu se știe ce va urma din vară. Dacă va avea această formă, atunci probabil va veni oferta. Dacă prețul va fi corect, atunci domnul Iftime va lua decizia, dar sunt șanse să plece.

Am avut o ofertă din spațiul ex-sovietic pentru Dugandzic. Minim 1.5000.000 de euro este prețul corect pentru Dugandzic, un atacant care marchează meci de meci”, a spus Croitoru după meciul cu Craiova la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul! 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și