Închide meniul

FC Botoșani i-a fixat prețul golgheterului lăudat de Iftime. Ce echipă l-a ofertat

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 19:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

FC Botoșani i-a fixat prețul golgheterului lăudat de Iftime. Ce echipă l-a ofertat

Sportul Botoșani

FC Botoșani i-a fixat prețul golgheterului lăudat de Iftime.

  • Botoșani i-a stabiit prețul unui atacant din lot
  • Moldovenii au pierdut duelul cu Craiova
  • Botoșani se află pe ultimul loc în play-off

Dugandzic este în formă și a marcat și în duelul de la Craiova, dar Botoșani a pierdut cu 2-1. Croitoru spune că fotbalistul croat a avut o ofertă de la o echipă din spațiul ex-sovietic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, despre transferul lui Dugandzic

Marius Croitoru susține că Marko Dugandzic și Koljic sunt cei mai compleți atacanți din ultimii zece ani din Liga 1. De asemenea, el susține că prețul corect al vârfului croat ar fi la 1.500.000 de euro.

”Ne apropiem de ritmul nostru de joc, n-am ce să le reproșez băieților. În două săptămâni ai trei antrenamente, mâine plec la București și ajung vineri la Mediaș. Am întâlnit o echipă bună, dar puteam să obținem mai mult.

Reclamă

Am jucat mai bine în repriza secundă, dar din păcate am luat un gol dintr-o centrare. Sunt greșeli care ne costă, dar asta e, nu avem ce face. A fost un duel între cei mai buni atacanți din România. Dugandzic și Koljic sunt cei mai compleți atacanți din ultimii zece ani, poate exagerez eu, dar așa cred. Nu se știe ce va urma din vară. Dacă va avea această formă, atunci probabil va veni oferta. Dacă prețul va fi corect, atunci domnul Iftime va lua decizia, dar sunt șanse să plece.

Am avut o ofertă din spațiul ex-sovietic pentru Dugandzic. Minim 1.5000.000 de euro este prețul corect pentru Dugandzic, un atacant care marchează meci de meci”, a spus Croitoru după meciul cu Craiova la Digi Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:17
„Va fi mare dezamăgire dacă nu ne calificăm!” Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani
Liga 1 • 1 mart., 12:44
Valeriu Iftime a făcut anunţul dramatic legat de Botoşani: „Suntem în fundul gropii. Corabia mea se scufundă”
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!