Închide meniul

Jucătorii de la FCSB, criticați după prestația cu Gaz Metan. ”Pe vremea noastră, când se ratau două campionate, era un dezastru”

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 18:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Jucătorii de la FCSB, criticați după prestația cu Gaz Metan. ”Pe vremea noastră, când se ratau două campionate, era un dezastru”

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Jucătorii de la FCSB, criticați după prestația cu Gaz Metan

Paraschiv a prefațat și marele derby dintre FCSB și Dinamo, care se va consuma joi, de la ora 20:00, în prima manșă din semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv, nemulțumit de jucătorii de la FCSB

"Va fi un meci ciudat. În primul rând fără spectatori, de mult nu s-a mai întâmplat un asemenea derby fără spectatori. În al doilea rând, două echipe în situaţii dificile, Dinamo mult mai dificilă pentru că se află într-o poziţie foarte proastă în clasament, iar Steaua dificilă prin prisma faptului că îi lipsesc foarte mulţi jucători şi puţin dezamăgiţi pentru ratarea titlului. 

Pe vremea noastră, când se ratau două, trei campionate, deja era un mare dezastru, o mare presiune din partea fanilor. În ultimul timp, fanii s-au îndepărtat, nu mai sunt aşa aproape de echipă, aşa cum erau o dată şi parcă nu mai e presiunea aceea a suporterilor. 

Este presiune din partea rezultatelor şi a patronului (n.r. – Gigi Becali). Dar fanii lipsesc cel mai mult în acest moment. Nu e normal ca un club aşa de mare ca Dinamo să se prezinte aşa, dar e strategia lor. "La 2-1 (n.r în meciul cu Mediaș), în minutul 92, să pui mingea la centru şi după 10 secunde să iei gol cred că pe toată lumea a surprins, nu e normal să ia un gol atât de uşor”, a spus Paraschiv, pentru Telekom Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și