Închide meniul

Jucătorii de la FCSB, criticați după prestația cu Gaz Metan. ”Pe vremea noastră, când se ratau două campionate, era un dezastru”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 18:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Jucătorii de la FCSB, criticați după prestația cu Gaz Metan. ”Pe vremea noastră, când se ratau două campionate, era un dezastru”

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Jucătorii de la FCSB, criticați după prestația cu Gaz Metan

Paraschiv a prefațat și marele derby dintre FCSB și Dinamo, care se va consuma joi, de la ora 20:00, în prima manșă din semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv, nemulțumit de jucătorii de la FCSB

"Va fi un meci ciudat. În primul rând fără spectatori, de mult nu s-a mai întâmplat un asemenea derby fără spectatori. În al doilea rând, două echipe în situaţii dificile, Dinamo mult mai dificilă pentru că se află într-o poziţie foarte proastă în clasament, iar Steaua dificilă prin prisma faptului că îi lipsesc foarte mulţi jucători şi puţin dezamăgiţi pentru ratarea titlului. 

Pe vremea noastră, când se ratau două, trei campionate, deja era un mare dezastru, o mare presiune din partea fanilor. În ultimul timp, fanii s-au îndepărtat, nu mai sunt aşa aproape de echipă, aşa cum erau o dată şi parcă nu mai e presiunea aceea a suporterilor. 

Este presiune din partea rezultatelor şi a patronului (n.r. – Gigi Becali). Dar fanii lipsesc cel mai mult în acest moment. Nu e normal ca un club aşa de mare ca Dinamo să se prezinte aşa, dar e strategia lor. "La 2-1 (n.r în meciul cu Mediaș), în minutul 92, să pui mingea la centru şi după 10 secunde să iei gol cred că pe toată lumea a surprins, nu e normal să ia un gol atât de uşor”, a spus Paraschiv, pentru Telekom Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și