Închide meniul

Gigi Becali îl laudă pe Vintilă doar la TV. Noul contract i-a adus antrenorului de la FCSB un salariu de 8 ori mai mic decât cel al lui Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 6:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Gigi Becali îl laudă pe Vintilă doar la TV. Noul contract i-a adus antrenorului de la FCSB un salariu de 8 ori mai mic decât cel al lui Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Contract nou pentru Bogdan Vintilă

Pe foaie, însă, lucrurile nu stau chiar aşa. Cu un contract scandent la 30 iunie 2020, tehnicianul a obţinut o prelungire, dar doar pentru alte 12 luni, susţine gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă dezamăgire pentru Vintilă rămâne şi salariul pe care îl primeşte de la Gigi Becali, 5.000 de euro pe lună. În Liga 1, doar Poenaru şi Mihalcea câştigă mai puţin, susţine sursa citată.

Salvarea poate veni din Europa

Totuşi, antrenorul care câştigă de 8 ori mai puţin decât rivalul Dan Petrescu îşi poate dubla salariul dacă o va duce pe FCSB în grupele cupelor europene. 

Atunci, el va fi recompensat cu 60.000 de euro, o şansă pe care a avut-o şi anul trecut, atunci când roş-albaştrii au fost eliminaţi în play-off-ul Europa League de Guimaraes. 

Lupta pentru titlul din Liga 1 rămâne una extrem de dificilă pentru bucureşteni. CFR Cluj are un avans de 4 puncte în faţa rivalei FCSB, cu 8 runde rămase de disputat din play-off.

Reclamă

Următorul meci va fi chiar dintre CFR şi FCSB, duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro. 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și