Închide meniul

Gigi Becali vrea să dea peste Dinamo în semifinalele Cupei României. Patronul lui FCSB, avertisment pentru fanii "câinilor"!

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 14:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Gigi Becali vrea să dea peste Dinamo în semifinalele Cupei României. Patronul lui FCSB, avertisment pentru fanii "câinilor"!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo şi FCSB ar putea fi rivale în semifinalele Cupei României

Tragerea la sorţi va avea loc mâine. FCSB, Dinamo, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Poli Iaşi sunt echipele care au ajuns până în penultimul act. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a pus gând rău lui Dinamo

FCSB a pierdut ultimul derby cu Dinamo. În luna februarie, Andrei Sin şi Valentin Lazăr au marcat în poarta apărată atunci de Cristi Bălgrădean. Patronul roş-albaştrilor vrea răzbunare în Cupa României.

"Ar fi bine sa jucăm 2 meciuri cu Dinamo, e mai frumos. În alți ani nu ne interesa Cupa că voiam doar campionatul, dar acum, când nu mai luăm titlul, ar fi bine.

Dinamo face bine că ia bani de la suporteri, dar să vedem dacă mai au de unde să ia. Ei sunt 5000 și au strâns 500 mii euro. Suporterii iubesc echipa, mai dau o lună, două, dar de unde să aibă suporterii mereu atâția bani? Bravo lor, dar orice ar face tot nu pot să țină echipa", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.  

Meciurile din semifinalele Cupei României se joacă pe 24 iunie, respectiv 8 iulie. Finala Cupei României va fi găzduită de stadionul "Ion Oblemenco" pe 22 iulie. 

Reclamă

În acest sezon, Dinamo şi FCSB se mai pot duela doar în Cupă. Gruparea din Ştefan cel Mare a ratat calificarea în play-off.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și