Închide meniul

Gigi Becali vrea să dea peste Dinamo în semifinalele Cupei României. Patronul lui FCSB, avertisment pentru fanii "câinilor"!

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 14:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gigi Becali vrea să dea peste Dinamo în semifinalele Cupei României. Patronul lui FCSB, avertisment pentru fanii "câinilor"!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo şi FCSB ar putea fi rivale în semifinalele Cupei României

  • Dinamo a învins-o pe FCSB în luna februarie
  • Alb-roşiii sunt fără eşec în ultimele 5 derby-uri
  • Sepsi şi Poli Iaşi sunt celelalte echipe calificate în semifinale

Tragerea la sorţi va avea loc mâine. FCSB, Dinamo, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Poli Iaşi sunt echipele care au ajuns până în penultimul act. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a pus gând rău lui Dinamo

FCSB a pierdut ultimul derby cu Dinamo. În luna februarie, Andrei Sin şi Valentin Lazăr au marcat în poarta apărată atunci de Cristi Bălgrădean. Patronul roş-albaştrilor vrea răzbunare în Cupa României.

"Ar fi bine sa jucăm 2 meciuri cu Dinamo, e mai frumos. În alți ani nu ne interesa Cupa că voiam doar campionatul, dar acum, când nu mai luăm titlul, ar fi bine.

Reclamă

Dinamo face bine că ia bani de la suporteri, dar să vedem dacă mai au de unde să ia. Ei sunt 5000 și au strâns 500 mii euro. Suporterii iubesc echipa, mai dau o lună, două, dar de unde să aibă suporterii mereu atâția bani? Bravo lor, dar orice ar face tot nu pot să țină echipa", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.  

Meciurile din semifinalele Cupei României se joacă pe 24 iunie, respectiv 8 iulie. Finala Cupei României va fi găzduită de stadionul "Ion Oblemenco" pe 22 iulie. 

Reclamă

În acest sezon, Dinamo şi FCSB se mai pot duela doar în Cupă. Gruparea din Ştefan cel Mare a ratat calificarea în play-off.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu