Închide meniul

Războiul FCSB – Steaua, tranşat de un fost arbitru: "Dacă una dintre fetele mele se mărită, înseamnă că nu mai e aceeaşi persoană?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 9:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Războiul FCSB – Steaua, tranşat de un fost arbitru: "Dacă una dintre fetele mele se mărită, înseamnă că nu mai e aceeaşi persoană?"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Steaua şi FCSB sunt în conflict de mai multă vreme

FCSB a postat un mesaj pe Facebook la aniversarea celor 73 de ani de istorie a Stelei, care l-a scos din minţi pe Florin Talpan. Balaj i-a luat apărarea echipei lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am arbitrat toate echipele Steaua, toate Craiovele. Pentru mine, FCSB – Dinamo a reprezentat tot un derby. Uitați la ce situație am ajuns. Hai să facem un exercițiu de imaginație. Dacă una dintre fetele mele se va mărita și își va schimba numele, înseamnă că nu mai este aceeași persoană?

Faptul că au existat anumite neînțelegeri, faptul că s-a demonstrat că Gigi Becali trebuia să treacă printr-o procedură de licitație când a achiziționat clubul. Trebuie să le stabilim. Armata dacă ar avea o echipă în Liga 1 cum ar susține-o? Avem o luptă care nu aduce nimic bun!" a declarat Cristi Balaj pentru Realitatea Sportivă

Suporterii Stelei au sărbătorit

Suporterii de la Peluza Sud s-au strâns lângă noua arenă din Ghencea în ziua în care Steaua a împlinit 73 de ani de existenţă. 

Fanii au aprins torţe şi au cântat la fel cum o făceau pe vechea arenă, demolată în 2018. Ziua de 7 iunie i-a unit pe fani, care au sărbătorit cum se cuvine. "Pentru Steaua facem orice!", a fost transmis pe facebook-ul celor de la AS47.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și