Închide meniul

Războiul FCSB – Steaua, tranşat de un fost arbitru: "Dacă una dintre fetele mele se mărită, înseamnă că nu mai e aceeaşi persoană?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 9:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Războiul FCSB – Steaua, tranşat de un fost arbitru: "Dacă una dintre fetele mele se mărită, înseamnă că nu mai e aceeaşi persoană?"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Steaua şi FCSB sunt în conflict de mai multă vreme

FCSB a postat un mesaj pe Facebook la aniversarea celor 73 de ani de istorie a Stelei, care l-a scos din minţi pe Florin Talpan. Balaj i-a luat apărarea echipei lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am arbitrat toate echipele Steaua, toate Craiovele. Pentru mine, FCSB – Dinamo a reprezentat tot un derby. Uitați la ce situație am ajuns. Hai să facem un exercițiu de imaginație. Dacă una dintre fetele mele se va mărita și își va schimba numele, înseamnă că nu mai este aceeași persoană?

Faptul că au existat anumite neînțelegeri, faptul că s-a demonstrat că Gigi Becali trebuia să treacă printr-o procedură de licitație când a achiziționat clubul. Trebuie să le stabilim. Armata dacă ar avea o echipă în Liga 1 cum ar susține-o? Avem o luptă care nu aduce nimic bun!" a declarat Cristi Balaj pentru Realitatea Sportivă

Suporterii Stelei au sărbătorit

Suporterii de la Peluza Sud s-au strâns lângă noua arenă din Ghencea în ziua în care Steaua a împlinit 73 de ani de existenţă. 

Fanii au aprins torţe şi au cântat la fel cum o făceau pe vechea arenă, demolată în 2018. Ziua de 7 iunie i-a unit pe fani, care au sărbătorit cum se cuvine. "Pentru Steaua facem orice!", a fost transmis pe facebook-ul celor de la AS47.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și