Închide meniul

EXCLUSIV | Cât ar plăti Bizonul Gnohere pentru Florinel Coman şi Dennis Man: "Să se gândească la Italia sau Anglia!"

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 19:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
EXCLUSIV | Cât ar plăti Bizonul Gnohere pentru Florinel Coman şi Dennis Man: "Să se gândească la Italia sau Anglia!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gnohere a vorbit despre transferurile lui Coman şi Man

Francezul i-a transmis patronului de la FCSB că sumele pe care le pretinde în schimbul celor doi sunt mult prea mari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pentru mine, după această pandemie, nu poţi cere 10-15 milioane de euro pentru Coman. După această pandemie, 10 milioane de euro pentru un jucător de la Steaua (n.r FCSB) ar fi ceva extraordinar. 

Conducătorii de club de afară nu văd un jucător român aşa cum îi văd pe cei din Franţa, de exemplu. Prin urmare, dacă jucători precum Coman, Man, Tănase sau Moruţan vor pleca pe sume de 5-6 milioane, este foarte bine.  Acestea sunt nişte sume realiste", a declarat Harlem Gnohere, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Harlem Gnohere: "Să se gândească la Italia sau Anglia!"

Până în prezent singura ofertă concretă pentru Florinel Coman a fost cea venită din MLS, de la Orlando City. Gigi Becali a supralicitat, iar americanii n-au mai dat niciun semn. Gnohere îl sfătuieşte pe Coman să ţintească mai sus. 

"Coman nu ar trebui să se ducă în Statele Unite. Este mult prea tânăr. Ar trebui să se gândească la Italia sau Anglia. În Anglia, i-ar fi foarte bine. 

Reclamă

Nu cred că ar face faţă la Liverpool nici el, nici Man. Acolo toţi jucătorii sunt tineri şi foarte buni. Le-ar trebui nişte cluburi de tranziţie înainte, nişte echipe la care să poată să mai crească şi apoi să facă pasul cel mare", a mai spus Bizonul pentru AntenaSport. 

Harlem Gnohere: "Franţa ar fi varianta ideală pentru mine"

Harlem Gnohere n-a vrut să dezvăluie viitoarea sa destinaţie. Francezul nu mai vrea să joace în România. 

"Franţa ar fi varianta perfectă pentru mine. Cred că voi mai juca maximum trei ani. În România mă voi mai întoarce în vacanţă sau ca antrenor", a declarat Gnohere.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și